Tiedote 5.1.2021

Niinu Agility Sportin viikottaiset ryhmävalmennukset ovat tauolla sunnuntaihin 10.1.2020.

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Osa ryhmävalmennuksista, kursseista ja vakiovuoroista jatkuu normaalisti. Ilmoitamme niille henkilökohtaisesti, joiden valmennukset kyetään järjestämään viranomaisten ohjeistuksia noudattamalla.

Kysy mahdollisuuksia yksittäisiin tunteihin ja omatoimivuoroihin asiakaspalvelustamme.

Usein kysyttyä

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin palveluista ja tuotteistamme.

Mitkä ovat valmennuksen jaksot ja kaudet?

Järjestetäänkö joulun ja vuodenvaihteen harjoitukset normaalisti?

Miten ja milloin kurssit ja viikkoryhmät laskutetaan?

Miten voin maksaa liikuntaseteleillä?

Mitkä ovat valmennuksen jaksot ja kaudet?

Miten voin perua osallistumiseni ilmoittautumisen jälkeen?

Voinko myydä oman paikkani eteenpäin?

Miten toimin, kun koiralleni sattui harjoituksissa pissa- tai kakkavahinko?

Koirallani on juoksu. Voinko osallistua kurssille tai valmennukseen?

Koirallani oli kennelyskä. Milloin voin palata mukaan harjoituksiin?


Etkö löytänyt vastausta? Asiakaspalvelumme auttaa. Ota yhteyttä tällä lomakkeella.

Mitkä ovat valmennuksen eri jaksot ja kaudet?

Viikoittainen valmennusryhmä

Viikoittaisten valmennusryhmien eli viikkoryhmien osalta valmennusta järjestetään pääsääntöisesti ympäri vuoden. Yksityiskohtaiset kaudet ja kauteen sisältyvät mahdolliset poikkeukset näet kyseisen ryhmän kohdalta Valmennusryhmät-osiossa. Osallistumisoikeutesi valmennusryhmään on ilmoittautumisen jälkeen voimassa toistaiseksi. Voit päättää osallistumisen tilausehtojen mukaisesti. Tilausehdossa on kuvattu osallistumisoikeuden päättämiseen liittyvät ehdot ja toimintatavat.

Seuravuorot

Seurojen valmennuskaudet on sovittu seurojen sopimuksissa.

Kurssit

Kurssi on aina määräaikainen kokonaisuus, jolla on määritetty aloitus ja lopetuspäivämäärä sekä valmennuskertojen määrä. Tiedot on ilmoitettu tilauksen yhteydessä Kurssi-ilmoituksessa sekä asiakkaalle toimitetussa kurssikirjeessä.

Asiakaspalvelumme antaa mielellään lisätietoja yksittäiseen valmennukseen liittyen.

Miten ja milloin kurssit ja viikkoryhmät laskutetaan?

Kaikki laskumme toimitetaan sähköpostilla ilmoittautumisen yhteydessä rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen.

Viikoittaiset valmennusryhmät sekä kurssit laskutetaan kuukauden jaksoissa ryhmän harjoitusten alkaessa. Yleensä lasku sisältää siis neljä harjoituskertaa. Ensimmäinen lasku voi olla normaalista poikkeava riippuen siitä, milloin valmennus alkaa ja liitytkö mukaan esimerkiksi kesken valmennuskauden.

Käytämme laskutuksessa Ropo24 -laskutuspalvelua, joka toimii laskun lähettäjänä. Voit kuitenkin olla kaikissa kurssimaksuihin ja laskutukseen liittyvissä asioissa yhteydessä asiakaspalveluumme.

Miten voin maksaa liikuntaseteleillä?

Otamme vastaan Smartumin, SporttiPassin ja Edenredin Ticket Mind and Body- ja Ticket Duo-maksuja. Näiden lisäksi otamme vastaan Smartumin ja SporttiPassin verkkomaksuja. Verkkomaksuissa toimipaikkana on "Niinu Agility Sport".

Maksan liikuntaseteleillä

Mikäli haluat maksaa laskusi kokonaan tai osittain liikuntaseteleilllä tai käteisellä, toimi näin:

  1. Toimita maksuvälineet valmennuskeskuksen odotustilassa olevaan postilaatikkoon ensimmäisen kurssi- tai valmennuskerran yhteydessä.
  2. Laita maksuvälineet kirjekuoreen, jossa lukee oma nimesi, laskun numero, kurssi tai valmennusryhmä, johon maksu liittyy sekä liikuntaseteleillä maksettava osuus. Kirjekuoria on saatavilla postilaatikon vieressä.
  3. Tarkista, että jokaiseen liikuntaseteliin on kirjoitettu maksajan nimi, kuten setelin liikkeellelaskija edellyttää.
  4. Kun maksuvälineet on toimitettu kirjekuoressa postilaatikkoon, lähetä ilmoitus maksusta asiakaspalveluumme verkkolomakkeella https://www.niinuagilitysport.com/liikuntaseteli. Voit tehdä ilmoituksen harjoitustilan odotustilassa olevalla tietokoneella tai omalla laitteellasi.

Mikäli maksuvälineillä maksetaan vain osa laskun kokonaissummasta, maksetaan laskun loppuosa saamasi laskun tiedoilla ja viitenumerolla.

Maksan sähköisesti verkkomaksuna

Mikäli haluat maksaa laskusi kokonaan tai osittain verkkomaksuna, toimi näin:

  1. Saatuasi laskun suorita maksu korttisi palveluntarjoajan verkkopalvelussa. Verkkomaksuissa toimipaikkana on "Niinu Agility Sport".
  2. Kun olet suorittanut maksun lähetä ilmoitus lähetä ilmoitus maksusta asiakaspalveluumme verkkolomakkeella https://www.niinuagilitysport.com/liikuntaseteli. Voit tehdä ilmoituksen harjoitustilan odotustilassa olevalla tietokoneella tai omalla laitteellasi.

Maksan maksukortilla

Mikäli haluat maksaa laskusi kokonaan tai osittain maksukortilla sovi valmentajan kanssa korttimaksusta etukäteen.

  1. Valmentaja vastaanottaa suorituksen maksupäätteellä.
  2. Kun maksu on suoritettu, lähetä ilmoitus maksusta asiakaspalveluumme verkkolomakkeella https://www.niinuagilitysport.com/liikuntaseteli. Voit tehdä ilmoituksen harjoitustilan odotustilassa olevalla tietokoneella tai omalla laitteellasi.

Mikäli maksuvälineillä maksetaan vain osa laskun kokonaissummasta, maksetaan laskun loppuosa saamasi laskun tiedoilla ja viitenumerolla.

Miten voin perua osallistumiseni ilmoittautumisen jälkeen?

Peruutusehdot ja muut osallistumiseen liittyvät ehdot esitetään asiakkaalle ilmoittautumisen yhteydessä. Ehdot ovat nähtävillä myös palvelumme osiossa Tilaus- ja käyttöehdot.

Voinko myydä oman paikkani eteenpäin?

Paikkojen myyntiä koskevat ehdot löytyvät Tilaus- ja käyttöehdoista. Pääsääntöisesti paikkojen myynti on sallittua, esimerkiksi oman esteen vuoksi. Kurssi tai valmennus laskutetaan kuitenkin aina kokonaisuudessaan tilauksen tehneeltä asiakkaalta.

Joissain kokonaisuuksissa ns. tuurauspaikkojen myynti on kielletty. Tällöin kyseessä on sellainen kokonaisuus, jossa edellytyksenä on aikaisempien tuntien tiedot ja taidot. Mahdollinen kielto on näkyvillä kurssi-ilmoituksessa. Jos eteen tulee tilanne, jolloin haluaisit myydä kokonaisen kurssin tai yli 6 kerran yhtenäisen jakson, tutustu Tilaus- ja käyttöehtoihin tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Facebook-ryhmämme https://www.facebook.com/groups/niinuagilitysport on suosittu kauppapaikka, jossa ryhmän jäsenet myyvät ja ostavat yksittäisiä tuurauskertoja. Ryhmään liittyminen ei sido sinua mihinkään.


Miten toimin, kun koiralleni sattui harjoituksissa pissa- tai kakkavahinko?

Ulkoiluta koirasi kunnolla ennen harjoituksia ja tarvittaessa harjoitusten välillä, jotta halliin ei tulisi jätöksiä eli pissa- tai kakkavahinkoja. Jos vahinko kuitenkin tapahtuu, niin siivoa koiran jätökset välittömästi siihen tarkoitetuilla välineillä ja aineilla, joita löytyvät kahvihuoneesta ja kentän laidalta. Jätös puhdistetaan ensin eläintilojen pesuaineella ja hajut torjutaan erillisellä hajunpoistajalla.

Kaikista vahingoista perimme 20 euron jätössakon. Jätössakko tulee maksaa omatoimisesti seuraavalle tilille:

MAKSUN SAAJA: DOGLEG OY
TILINUMERO: FI24 8146 9710 2122 25
BIC/SWIFT: DABAFIHH
VIITE: 1012
SELITETEKSTI: Jätösmaksu / Oma nimi / päivämäärä
SUMMA: 20 € per jätös

Jätösmaksun voi myös maksaa hallin kahviopäädyssä lääkekaapin alla olevaan postilaatikkoon.

Koirallani on juoksu. Voinko osallistua kurssille tai valmennukseen?

Kyllä voit. Huomaa kuitenkin, että juoksuiset nartut saavat oleskella sisällä hallissa vain oman suoritusvuoronsa aikana. Hallissa ollessaan koirilla tulee olla juoksusuojat koko ajan, myös oman suoritusvuoronsa aikana.

Jos kyseessä on muun kuin Niinu Agility Sportin järjestämä tapahtuma, niin hallin vuokraajat päättävät itse juoksunarttujen sallimisesta vuokraamillaan vuoroilla hallin sääntöjä noudattaen.


Koirallani oli kennelyskä. Milloin voin palata mukaan harjoituksiin?

Kennelyskästä on hyvä ilmoittaa aina asiakaspalveluumme, jolloin tarvittaessa pystymme tiedottamaan asiasta muille harrastajille. Jos koirallasi on todettu kennelyskä, niin harjoituksiin palaamisen edellytyksenä pidämme kahta oireetonta viikkoa. Noudatathan aina myös eläinlääkärin ohjeita yskän hoidossa.


Etkö löytänyt vastausta? Asiakaspalvelumme auttaa. Ota yhteyttä tällä lomakkeella.

 
Website Security Test