Hyppytekniikka

Hyppääminen on opittu taito! Käytämme paljon aikaa kontaktiesteiden tai keppien opettelemiseen, mutta muistatko harjoitella hyppäämistä? Tämä kurssi auttaa johdattaa sinut hyppäämisen saloihin ja antaa työkaluja hyppytekniikan harjoitteluun.

Tiedätkö mitä erilaisia taitoja koiran tulee osata, jotta se pystyy hyppäämään hyvin, turvallisesti ja kehoaan säästäen?

Agility on koiralle fyysisesti raskas laji. Koiralta vaaditaan nopeutta, tiukkoja ja nopeita käännöksiä, jarrutuksia, kiihdytyksiä, ponnistusvoimaa, hyvää arviointikykyä ja rohkeutta edetä radalla.

Ohjaajan vastuulla on opettaa koiralle tarvittavia taitoja ja rakentaa koiralle tarvittava fyysinen kapasiteetti. Kurssilla käydään läpi lähtötasosta riippuen hyppytekniikan perusteet, etäisyyden arviointi ja taipumisen perusteet ja paneudutaan koirakon yksilöllisten ominaisuuksien kehittämiseen.

Valmennus sopii kaiken tasoisille koirakoille ja on suositeltavaa myös Valmistavien taitojen ja Agilityn perustaidot -kurssin rinnalle. Koiran tulee olla vähintään 4 kk ikäinen, perusterve sekä normaalipainoinen. Ryhmässä on 3 koirakkoa tunnissa.

Lue lisää hyppytekniikasta ja sen merkityksestä blogissamme Hyppääminen on opittu taito ja Tunnetko koirakon vastuunjaon hypyissä.

 
Website Security Test