Tokon alkeet sunnuntaisin 13.00-14.00

Haluaisitko alkaa harrastamaan TOKOa? Tai onko perusopinnot jo tuttuja ja kaipaat apua tavoitteellisen oppipolun rakentamiseen tai kisaamisen aloittamiseen?

20.9.2020
Kurssi alkaa
126 €
Hinta
3
Paikkaa jäljellä

Tällä Tokon alkeiskurssilla voit aloittaa TOKO-harrastuksen alkeista, jos arkitottelevaisuus on kunnossa. Vaihtoehtoisesti voit keskittyä syventämään opittuja tottelevaisuuskoulutuksen perusopintoja ja mennään hieman syvemmälle tottelevaisuuskoulutuksen liikkeiden opetteluun. Kurssin tavoitteena on vahvistaa koirakon tavoitteellista ja suunnitelmallista harrastamista sekä mahdollisesti valmistautua ensimmäisiin kilpailuihin.

Kurssin harjoitukset koostuvat tottelevaisuuskokeen alimman kisaluokan, eli ALO-luokan kahdeksasta liikkeestä, joita ovat esimerkiksi seuraaminen, kaukokäskyt ja luoksetulo. Harjoittelu sovitetaan aina koiran ja omistajan taitotason mukaisesta ja vahvistamalla oppimista myönteisten kokemusten kautta.Harjoitteita tehdään kurssimuotoisesti neljän koirakon ryhmissä.

Kurssilla vahvistetaan lisäksi ohjaajan koiranlukutaitoa. Yhteistyönne kehittäminen positiivisin tavoin on paras työkalu motivaation ylläpitämiseen sekä oppipolulla etenemiseen!

Ilmoittautuminen

Varaa paikkasi tästä helposti. Sähköpostiosoitteen jälkeen sinulta kysytään asiakastiedot, jonka pääset tarkistamaan tilaus- ja peruutusehdot. Näiden hyväksymisen jälkeen paikka on varattu sinulle.

Kurssi on alkanut, mutta voit yhä ilmoittautua mukaan. Veloitamme vain jäljellä olevista kerroista, joten nyt hinta on vain 31.5€
25.10.2020 13:00 - 14:00

Tilanvaraus: Tekniikkakenttä

Sinua voisi myös kiinnostaa nämä vastaavat kurssit:

Viimeinen paikka
Tokon alkeet sunnuntaisin 13.00-14.00
Kurssi alkaa: 8.11.2020 13:00
Haluaisitko alkaa harrastamaan TOKOa? Tai onko perusopinnot jo tuttuja ja kaipaat apua tavoitteellisen oppipolun rakentamiseen tai kisaamisen aloittamiseen?
Hinta: 126€ Viimeinen paikka
Ilmoittaudu mukaan
 
Website Security Test