Leena Inkilä

Leena on eläinlääketieteen opiskelija ja erityisesti kiinnostunut koirien oppimisesta, käyttäytymisestä ja hyvinvoinnista. Leena Inkilä on harrastanut agilityä jo yli 10 vuotta ja kilpaillut lajissa snautserinsa Ritan ja bordercollie Priman kanssa.

Leena on äärimmäisen kiinnostunut koirien oppimisesta, käyttäytymisestä ja hyvinvoinnista, ja aina valmis oppimaan uutta! Leenan koulutuksissa käytetään vain koiraystävällisiä, operanttiin koulutukseen perustuvia menetelmiä. Agilityn lisäksi Leena on harrastanut useita muita lajeja ja saavuttanut koiratanssista useita SM- ja PM-mitaleita.

Leenalla on valtava osaaminen eläinten kouluttamisesta positiivisilla menetelmillä. Hänen monialainen osaamisensa ja kokonaisvaltainen lähestymistapansa tarjoavat oppimishaluisille ehtymättömän osaamisvarannon, josta ammentaa.

Leenan erikoisosaamista ovat kontaktien opetus – niin pysäytykset kuin juoksu-A, esteosaaminen, käännökset ja suuntakäsky, vauhti, vireenhallinta ja motivaatio ja koiran kokonaisvaltainen opettaminen.

Tällä hetkellä ei ole alkavia kursseja

Jos olet kiinnostunut valmentajan kursseista myöhemmin, kerro siitä meille.

 
Website Security Test