Valmentajat

Niinu Linna

Niina-Liina Linna, tuttavallisemmin “Niinu”, on menestyksekkään kilpailu-uransa rinnalla toiminut uudenlaisen agilityvalmennuksen uranuurtajana ja edelläkävijänä maailmassa. Huippuluokan ammattitaidon lisäksi Niinu on vienyt esim. koiran hyvinvoinnin ja fysiikan kehittämiseen keskittymisen aivan uudelle tasolle lajissamme.

Teemu Linna

Teemu Linna on arvostettu ja analyyttinen agilityvalmentaja, jolla on poikkeuksellisen laaja osaamisrepertuaari sekä koirien että ohjaajien valmentamisessa. Vahvan tietopohjan lisäksi hänen erityistaitojaan on valmennettavan rohkaiseminen epämukavuusalueelle, (jossa kaikki kehitys tapahtuu).

Leena Inkilä

Leena on eläinlääketieteen opiskelija ja erityisesti kiinnostunut koirien oppimisesta, käyttäytymisestä ja hyvinvoinnista. Leena Inkilä on harrastanut agilityä jo yli 10 vuotta ja kilpaillut lajissa snautserinsa Ritan ja bordercollie Priman kanssa.

Inka Juntheikki

Inka Juntheikin intohimo on koirien opettamisessa positiivisella tavalla. Hän on iloinen, positiivinen ja sopivalla tavalla jämäkkä valmentaja, joka pystyy aina perustelemaan näkemyksensä ja käyttämänsä valmennusmenetelmät.

Satu Sinisalo

Satu Sinisalo on intohimoinen koiraharrastaja sekä motivoitunut ja perusteellinen kouluttaja. Johdonmukaisuus, oikea asenne ja perusohjaus ovat teemoja, jotka ovat Satulle erityisen tärkeitä ja näkyvät myös hänen tavassaan kouluttaa. Kouluttaessaan Satu soveltaa kouluttaessaan operantin ehdollistamisen periaatteita.

Mari Sydänmaanlakka

Mari Sydänmaanlakka on jo pitkään perehtynyt koirien hyppäämisen anatomiaan ja tekniikkaan. Hänen erityisiä vahvuuksiaan ovat hyppytekniikka ja sitä tukeva kehonhallintaharjoittelu, vauhti, motivointi ja vireenhallinta.

Marjo Viljamaa

Marjo Viljamaa on aktiivinen niin kouluttajana kuin kisaajana. Hänellä on kokemusta siitä, miten ohjaaja voi kasvaa "harrastelijasta" kisaajaksi. Marjon vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti positiivinen lähestymistapa koulutuksissa. Hänellä on myös vahva visio siitä miten haluaa viedä koirakoita yksilöllisesti eteenpäin, ottaen huomioon yksilölliset tavoitteet.

Jenni Kallio

Kursseiltani ei koskaan ole puuttunut naurua joten karttuvien tokotaitojen lisäksi pyrin aina jättämään koulutettaville kurssin jälkeen myös hyvän ja motivoituneen fiiliksen

Heikki Palosaari

Heikki Palosaari on pitkän linjan rally-tokoharrastaja ja kilpailija sekä myös lajin ylituomari.

Katja Kontu

Katja on monen koiraharrastuslajin osaaja ja oppimisen asiantuntija. Koirien ja ihmisten valmentaminen on kasvanut vuosien varrella harrastuksesta sivutoimisuuden kautta päätyöksi, jota Katja tekee suurella sydämellä.

Janina Taskinen

Janina on monipuolinen koiraharrastaja, ja on uuden oppimisesta innostuneena tarmokas ja pidetty valmentaja. Sujuva arki, harrastamisen nautinto ja kokonaisvaltainen hyvä olo koiran kanssa luovat unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia.

 
Website Security Test