Palvelun käyttöehdot

Palveluiden tilaus- ja käyttöehdot sekä yleiset turvallisuus- ja järjestyssäännöt

YLEISTÄ

Näitä yleisiä tilaus- ja sopimusehtoja (myöhemmin ”Ehdot”) sovelletaan asiakkaan (myöhemmin “Asiakas”) ilmoittautumisiin ja jäsenyyksiin liittyen Niinu Agility Sport/Dogleg Oy:n (Y-tunnus 2909794-2, myöhemmin “Niinu Agility Sport”) tarjoamiin valmennukseen ja koulutukseen liittyviin palvelutuotteisiin (myöhemmin “Tuotteet”). Ehdot jakautuvat kaikkia tuotteita koskeviin yleisiin ehtoihin sekä tuotekohtaisiin ehtoihin, jotka on eritelty kohdissa Kurssia koskevat peruutusehdot; Viikoittaisia valmennusryhmiä koskevat peruutusehdot; Muita valmennuskokonaisuuksia koskevat peruutusehdot sekä Yksityistunteja koskevat peruutusehdot. Tilanvaraukseen liittyvät tuotteet ja niiden ehdot on kuvattu kohdassa Tilanvuokrausta koskevat tilaus- ja peruutusehdot. Tilanvaraustuotteita ovat mm. vakio- ja irtovuorot, omatoimivuorot sekä erilaiset räätälöidyt tapahtumat, kuten hallin varaaminen kilpailuja varten.

Nämä ehdot ovat saatavilla Niinu Agility Sportin verkkosivuilla. Tarkennuksia ehdoista voit kysyä [email protected].


TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkokaupan sivuilla ja tilaus vahvistetaan verkkokaupassa. Tilausvahvistus näytetään asiakkaalle verkkosivulla ja toimitetaan tilausvahvistuksen jälkeen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Tapauksissa, joissa tilaus pyydetään suorittamaan verkkokaupan ulkopuolella sähköpostilla, tilaus katsotaan sitovaksi, kun asiakas on tilannut kurssin ja vahvistanut ilmoittautumisensa sähköpostitse.

Tilatessasi palveluita sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin, jotka ovat nähtävillä verkkokaupassa tilauksen yhteydessä sekä verkkosivuillamme osoitteessa https://www.niinuagilitysport.com/kayttoehdot/.

Tilausvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen palvelun sivulla näytetään tilausvahvistus. Sama viesti tilauksen vahvistamisesta lähetetään sähköpostiisi.

Maksaminen ja maksutavat

Verkkokaupan laskutuksen ja maksunvälityksen toteuttaa Trust Kapital Group yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Hyväksytyn tilauksen jälkeen saat laskun tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lasku lähetetään kuukausittain; kerran kuukaudessa. Saat ostoksellesi 14 päivää korotonta maksuaikaa.

Otamme vastaan Smartumin, ePassin ja Edenredin mobiili- ja verkkomaksuja. Maksuissa toimipaikkana on "Niinu Agility Sport". Emme ota enää vastaan fyysisiä liikuntasetelitä 1.1.2022 alkaen.

Liikuntaetumaksusta tulee tehdä maksuilmoitus asiakasportaalissa. Kirjautuminen tapahtuu nettisivuillamme, Asiakasportaali (niinuagilitysport.com). Kirjautumisen jälkeen kohdassa liikuntasetelit tehdään ilmoitus liikuntaetumaksusta. Maksu ja ilmoitus on tehtävä laskun eräpäivään mennessä, jotta ne huomioidaan maksutavaksi. 

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirtyvät saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti.


ASIAKKAAN TIEDOTTAMINEN, MARKKINOINTI JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Hyväksymällä ehdot asiakas hyväksyy sen, että Niinu Agility Sport voi lähettää asiakkailleen tietoa palveluistaan ja tarjouksista asiakkaan ilmoittamaan posti- ja/tai sähköpostiosoitteeseen. Asiakas voi kuitenkin milloin tahansa kieltää Niinu Agility Sportin markkinointiviestien lähettämisen. Asiakas hyväksyy sen, että Niinu Agility Sport voi rekisteröidä, tallentaa ja/tai käsitellä asiakasta koskevia henkilötietoja (esimerkiksi yhteystietoja ja maksutietoja) sekä tietoja asiakkaan käyttämistä Niinu Agility Sportin palveluista henkilötietolain (523/1999, muutoksineen) mukaisesti. Edellä mainittujen tietojen keräämisen tarkoituksena on hallinnoida ja huolehtia asiakkuudesta parhaalla mahdollisella tavalla sekä myös tiedottaa Asiakasta Niinu Agility Sportin kulloinkin tarjolla olevista palveluista. Asiakkaan tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman asiakkaan kirjallista suostumusta, poikkeuksena lakiin perustuvat tietojen luovutukset.


YLEISET TURVALLISUUS JA JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Näitä yksinkertaisia sääntöjä kunnioittamalla teemme Niinu Agility Sportista turvallisen ja viihtyisän ympäristön.

Turvallisuussäännöt

 1. Asiakas noudattaa Niinu Agility Sportin henkilökunnan antamia ohjeita harjoittelusta ja välineiden käytöstä.
 2. Halliin tulevien koirien tulee olla SKL:n määräysten mukaisesti rokotettuja ja terveitä. Pentukoiran tulee olla rokotettu valmennuksen tai kurssin alussa, mutta vahvistusrokote ei ole siinä vaiheessa välttämätön. Rokotteiden antama suoja ei kuitenkaan ole täydellinen ennen vahvistusrokotteen saamista ja vastuu on viime kädessä aina omistajan.
 3. Koiran omistajan on noudatettava Suomen Kennelliiton antidoping-sääntöjä.
 4. Koiran tulee olla aina hallissa ja hallin alueella ohjaajansa hallinnassa. Pidä koirasi kytkettynä, mikäli et ole harjoitteluvuorossa. Hallissa ja hallin parkkialueilla olleessaan asiakas on aina vastuussa omasta koirastaan ja oman koiran toiminnasta. 
 5. Asiakasta pyydetään käyttämään harrastuksen sopivia kenkiä ja pukeutumaan tilanteeseen sopiviin vaatteisiin.
 6. Harjoiteltaessa on käytettävä vain alustalla sopivia kenkiä. Keinonurmella nastat eivät saa ylittää yli 5 mm. Metallipiikkien käyttö kielletty.
 7. Asiakas ilmoittaa henkilökunnalle välittömästi havaitsemistaan olosuhteisiin liittyvistä turvallisuusriskeistä, joita ovat muun muassa (näihin kuitenkaan rajoittumatta):
  1. Rikkoutunut este tai aita
  2. Alustan epätasaisuus tai poikkeuksellinen liukkaus

Järjestyssäännöt

 1. Asiakkaan tulee käyttäytyä harjoitustiloissa kohteliaasti ja muut huomioiden.
 2. Toisen henkilön suorituksen kuvaamiseen tulee pyytää lupa.
 3. Asiakkaan tulee ottaa allergikot huomioon eli käytä hajusteita kohtuudella.
 4. Puhdista koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta ennen halliin menoa, näin alusta pysyy mahdollisimman hyvänä, käyttökuntoisena ja puhtaana.
 5. On suositeltavaa pitää hallissa eri kenkiä kuin ulkona, näin harjoitusalusta säilyy puhtaampana ja turvallisempana.
 6. Juoksuiset nartut saavat oleskella sisällä hallissa vain oman suoritusvuoronsa aikana. Hallissa ollessaan koirilla tulee olla juoksusuojat koko ajan, myös oman suoritusvuoronsa aikana. Hallin vuokraajat päättävät itse juoksunarttujen sallimisesta vuokraamillaan vuoroilla hallin sääntöjä noudattaen.
 7. Mikäli olet aikeissa astuttaa narttusi ja odotat kiiman alkamista, neuvottele asiasta ennen kurssin alkua valmennuksen järjestäjän kanssa. Niinu Agility Sport kunnioittaa eläinten hyvinvointia ja eettisiä periaatteita.
 8. Halli ja sen ympäristö on pidettävä siistinä, siivoa siis roskasi ja koirien jätökset roskiksiin, koirien ei saa antaa pissata myöskään hallin ulkoseiniin.
 9. Halliin ei saa jättää mitään tavaroita.
 10. Ulkoiluta koirasi kunnolla ennen harjoituksia ja tarvittaessa harjoitusten välillä, jotta halliin ei tulisi jätöksiä eli pissa- tai kakkavahinkoja. Jos vahinko kuitenkin tapahtuu, perimme jätössakon.
 11. Koiran jätökset on siivottava välittömästi, siihen tarkoitetuilla välineillä ja aineilla, jotka löytyvät jokaisen kentän laidalta. Jätös puhdistetaan ensin eläintilojen pesuaineella ja hajut torjutaan erillisellä hajunpoistajalla.

PERUUTUSEHDOT

Kurssia koskevat peruutusehdot

Kurssin peruutusehdot, jos peruutus tapahtuu

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Peruutus katsotaan saapuneeksi vasta, kun se on kirjautunut vastaanottajan sähköpostiin.

Sairaustapaukset

Koiran vakavan sairastumisen takia tapahtuneista peruutuksista palautetaan kurssihinta myös alle 21 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tapahtuneista peruutuksista (lääkärintodistus esitettävä/tapauskohtainen harkinta). Lähtökohtaisesti henkilökohtaiset syyt eivät ole peruste maksun palautukselle.

Kurssin alkamispäivän jälkeen tehtyjä peruutuksia ei hyväksytä, vaan osallistumismaksu veloitetaan tällöin kokonaisuudessaan.

Juoksuiset nartut, nartun astuttaminen tai pennutus

Nartun kiima-aika ei ole riittävä syy peruutuksille. Juoksuiset nartut saavat osallistua harjoituksiin. Juoksuiset nartut saavat oleskella sisällä hallissa kuitenkin vain oman suoritusvuoronsa aikana. Hallissa ollessaan koirilla tulee olla juoksusuojat koko ajan, myös oman suoritusvuoronsa aikana.

Mikäli olet aikeissa astuttaa narttusi ja odotat kiiman alkamista, neuvottele asiasta ennen kurssin alkua valmennuksen järjestäjän kanssa. Niinu Agility Sport kunnioittaa eläinten hyvinvointia ja eettisiä periaatteita.

Kurssipaikan siirtäminen edelleen

Mikäli asiakas on estynyt osallistumasta yksittäiseen kurssikertaan, voi asiakas siirtää paikan eteenpäin toiselle osallistujalle ellei kurssi ole sellainen kokonaisuus, jossa edellytetään kurssin aikaisempien kertojen käymistä. Mahdollinen edelleenmyynnin este ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Palvelu laskutetaan kaikissa tapauksissa suoraan asiakkaalta. Korvaavien treenikertojen järjestäminen poisjäävien tilalle ei ole mahdollista.

Mikäli asiakas haluaa siirtää paikan toiselle osallistujalle kokonaisen kurssin ajaksi, tulee hänen ensin hakea tähän lupa Niinu Agility Sportilta.

Viikoittaista valmennusryhmää koskevat peruutusehdot

Ilmoittautuminen katsotaan sitovaksi, kun asiakas on tilannut viikkoryhmän verkkopalvelusta tai vahvistanut osallistumisensa sähköpostitse. Viikoittainen valmennusryhmä on säännöllinen toistuva valmennus/koulutus, joka jatkuu ilmoittautumisen jälkeen toistaiseksi koko harjoituskauden ajan, ellei asiakas peru tilausta.

Viikoittaisen valmennusryhmän tilauksen peruuttaminen

Asiakkaan tulee tehdä peruutus aina kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Peruutus astuu voimaan ilmoituskuukautta seuraavan kalenterikuukauden lopussa.

Sairaustapaukset

Koiran vakavan sairastumisen takia hyväksytään paikan peruminen veloituksetta myös kuluvan kalenterikuukauden loppuun (lääkärintodistus esitettävä/tapauskohtainen harkinta). Lähtökohtaisesti henkilökohtaiset syyt eivät ole peruste paikan peruutukselle. Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Juoksuiset nartut, nartun astuttaminen tai pennutus

Nartun kiima-aika ei ole riittävä syy peruutuksille. Juoksuiset nartut saavat osallistua harjoituksiin. Juoksuiset nartut saavat oleskella sisällä hallissa kuitenkin vain oman suoritusvuoronsa aikana. Hallissa ollessaan koirilla tulee olla juoksusuojat koko ajan, myös oman suoritusvuoronsa aikana.

Mikäli olet aikeissa astuttaa narttusi ja odotat kiiman alkamista, neuvottele asiasta ennen kurssin alkua valmennuksen järjestäjän kanssa. Niinu Agility Sport kunnioittaa eläinten hyvinvointia ja eettisiä periaatteita.

Valmennusryhmäpaikan siirtäminen edelleen

Mikäli asiakas on estynyt osallistumasta yksittäiseen valmennuskertaan, voi asiakas siirtää paikan eteenpäin 3. osapuolelle ellei valmennus ole sellainen kokonaisuus, jossa edellytetään aikaisempien kertojen käymistä. Mahdollinen edelleenmyynnin este ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Palvelu laskutetaan kaikissa tapauksissa suoraan asiakkaalta.

Mikäli asiakas haluaa siirtää paikan yhtäjaksoisesti yli 6 kerran ajaksi 3. osapuolelle, tulee hänen ensin hakea tähän poikkeuslupa Niinu Agility Sportilta.

Muita valmennuskokonaisuuksia koskevat peruutusehdot

Valmennuskokonaisuus koostuu usean päivän tai viikonlopun valmennustapahtumasta. Valmennukseen hakiessaan ilmoittautuja ilmoittautuu oletuksena kaikkiin valmennustapahtumiin. Ilmoittautumisen yhteydessä asiakkaalla on kuitenkin mahdollisuus ilmoittaa etukäteen tiedossa olevia ajankohtia, jolloin hän ei pääse osallistumaan valmennustapahtumaan. Mikäli asiakas valitaan valmennusryhmään, häneltä ei edellytetä maksua etukäteen poissaoleviksi ilmoitetuista valmennustapahtumista.

Ilmoittautuminen katsotaan sitovaksi, kun asiakas on vahvistanut osallistumisensa sähköpostitse. Ilmoittautuminen on vahvistuksen jälkeen sitova koko valmennuskokonaisuuden keston ajan.

Asiakas voi myydä paikkansa eteenpäin. Myymisestä on aina sovittava etukäteen Niinu Agility Sportin kanssa.

Osallistumisen peruutus - koko valmennuskokonaisuudesta

Peruutus on tehtävä ennen valmennuskokonaisuuden alkamista. Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Peruutus katsotaan saapuneeksi vasta, kun se on kirjautunut vastaanottajan sähköpostiin.

Valmennuskokonaisuuden peruutusehdot, jos peruutus tapahtuu

Valmennuskokonaisuutta ei voi perua valmennuksen alkamisen jälkeen.

Poissaolot - yksittäinen valmennustapahtuma

Mikäli asiakas on estynyt osallistumasta valmennustapahtumaan, voi paikan myydä ensisijaisesti ilmoittautuneille kuunteluoppilaille tai tarjota paikkaa Niinu Agility Sportin ylläpitämälle listalle sijaisista. Osallistumismaksu laskutetaan asiakkaalta. Asiakas, vastaa laskun maksamisesta ja sopii maksuehdoista suoraan sijaisensa kanssa. Mikäli asiakas haluaa myydä paikan ulkopuoliselle, tulee hänen ensin hakea tähän poikkeuslupa Niinu Agility Sportilta.

Poissaolot - useampi valmennustapahtuma

Pidemmät poissaolot käsitellään aina tapauskohtaisesti. Lähtökohtaisesti asiakkaan vastuulla on omavastuuosuus poissaolonsa ajalta. Omavastuuosuus on

Valmennuskokonaisuutta ei voi perua valmennuksen alkamisen jälkeen. Peräkkäiseksi poissaoloksi ei lasketa valmennustapahtumaa, johon poissaolija on saanut oman paikkansa myytyä kolmannelle osapuolelle tai on itse osallistunut toisella koirallaan valmennustapahtumaan.

Valmennuskokonaisuuteen osallistuvaa koskevat sairaustapaukset

Sairastumisesta (joko kurssille ilmoittautunut eläin tai ihminen) takia tapahtuneista peruutuksista palautetaan kurssihinta myös alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tapahtuneista peruutuksista (lääkärintodistus esitettävä).

Kurssin alkamispäivän jälkeen tehtyjä peruutuksia ei hyväksytä, vaan osallistumismaksu veloitetaan tällöin kokonaisuudessaan.

Jos yksittäisen valmennuksen peruutus tehdään sairaustapauksen vuoksi

Alle 2 vuorokautta ennen valmennustapahtumaa ilmoitetut poissaolot eivät vapauta maksuvelvollisuudesta, vaan osallistumismaksu veloitetaan tällöin kokonaisuudessaan. Osallistujalla on oikeus yrittää myydä paikka sijaiselle, tulla seuraamaan valmennusta ilman koiraa tai osallistua valmennustapahtumaan toisen koiran kanssa.

Valmennuskokonaisuuden keskeytys

Lähtökohtaisesti valmennuskokonaisuuden kesto on määritetty ilmoittautumisen yhteydessä, ja hakija sitoutuu osallistumaan koko valmennukseen. Aina kaikki ei mene kuten suunnitellaan. Elämäntilanne saattaa muuttua valmennuksen aikana, jolloin tilannetta pitää tarkastella kokonaisuutena. Osallistujan on otettava yhteys valmennuksen järjestäjään, jolloin asiat käsitellään tapauskohtaisesti.

Varapaikka

Jos valmennus on täynnä, voi hakija jäädä varasijalle odottamaan vapautuvia paikkoja. Varapaikka ei sido hakijaa. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi, kun vapautuva valmennuspaikka otetaan hyväksytysti vastaan. Osallistumismaksu laskutetaan tämän jälkeen.

Juoksuiset nartut, nartun astuttaminen, kantavana oleva narttu tai pennutus valmennusryhmän keston aikana

Nartun kiima-aika ei ole riittävä syy peruutuksille. Juoksuiset nartut saavat osallistua harjoituksiin. Juoksuiset nartut saavat oleskella sisällä hallissa kuitenkin vain oman suoritusvuoronsa aikana. Hallissa ollessaan koirilla tulee olla juoksusuojat koko ajan, myös oman suoritusvuoronsa aikana.

Mikäli olet aikeissa astuttaa narttusi ja odotat kiiman alkamista, neuvottele asiasta ennen kurssin alkua valmennuksen järjestäjän kanssa. Niinu Agility Sport kunnioittaa eläinten hyvinvointia ja eettisiä periaatteita.

Yksityistunteja koskevat peruutusehdot

Vakioyksityistunti (useampi yksityistunti varattuna): ensisijaisesti pyritään löytämään uusi aika. Jos korvaavaa aikaa ei löydy, peruminen täytyy tehdä vähintää 1 kk (30 vrk) aikaisemmin. Vakioyksityistuntien ollessa varattuna vähintään puolen vuoden (6 kk) ajalle, yksityistunnin voi siirtää yhden (1) kerran kuukautta kohden. Vakioyksityistunteja ollessa varattuna 3 kk - 6 kk ajalle yksityistunteja voi siirtää kaksi (2) kertaa. Vakioyksityistunteja ollessa varattuna alle kolmen kuukauden ajalle vakioyksityistunnin voi siirtää  yhden (1) kerran. Vakioyksityistunti laskutetaan aina alkuperäisesti sovitun yksityistunnin ajankohdan mukaisesti. Yksityistunnin voi myös halutessaan myydä eteenpäin. Halutessaan perua vakiotyksitystunnin asiakkaan tulee tehdä peruutus aina kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Peruutus astuu voimaan ilmoituskuukautta seuraavan kalenterikuukauden lopussa. 

Yksittäiset yksityistunnit: ensisijaisesti pyritään löytämään uusi aika. Jos korvaavaa aikaa ei löydy, peruminen on tehtävä vähintään 2 viikkoa aikaisemmin (14 vrk). Yksityistunnin voi halutessaan myydä eteenpäin. 


TILANVUOKRAUSTA KOSKEVAT VUOKRAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Yksinomaan tilanvuokrausta koskevat ehdot löytävät sivulta Tilanvuokrausta koskevat ehdot.

EHTOJEN MUUTTAMINEN

Niinu Agilty Sportilla on yksipuolinen oikeus muuttaa hinnastoaan, palvelutarjontaa, toistuvien palveluiden hintoja sekä ehtoja. Koska muutosten oletetaan olevan Asiakkaalle epäsuotuisia, Asiakasta tiedotetaan muutoksista viimeistään yhtä (1) kuukautta ennen muutosten voimaantuloa. Jos Niinu Agility Sport päättää olennaisista ja Asiakkaan kannalta epäedullisista muutoksista sopimuksen ehtoihin, on Asiakkaalle aina oikeus irtisanoa tilaus muutoin sovellettavasta irtisanomisajasta poiketen päättymään muutosten voimaantulosta lukien.

Niinu Agility Sportilla on oikeus purkaa Asiakkaan tilaus päättymään välittömästi, jos Asiakas selvästi rikkoo palveluihin liittyvien sopimusten ehtoja tai Niinu Agility Sportin muuta ohjeistusta.

Olennaisia sopimusrikkomuksia ovat muun muassa (näihin kuitenkaan rajoittumatta):


ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote ei vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14 päivän kuluttua virheen havaitsemisesta asiakaspalveluun [email protected]. Toimita ilmoituksen yhteydessä omat tietosi sekä tuotteen tiedot, johon ilmoituksesi liittyy. Kuvaa myös mahdollisimman tarkasti, miten tuote ei vastaa tilaustasi.

Niinu Agility Sport ei vastaa Asiakkaan harjoittelumahdollisuuksien estymisestä tai muista sopimuksiin kirjattujen Asiakkaan oikeuksiin kohdistuvista tilapäisistä rajoituksista, joiden voidaan osoittaa johtuvan Niinu Agility Sportin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista syistä ja joita Niinu Agility Sport ei ole voinut kohtuudella ennakoida saati estää (ns. force majeure).


LISÄTIETOJA

Niinu Agility Sportin asiakaspalvelu [email protected]. Kiireellisissä asioissa kannattaa olla yhteydessä suoraan puhelimitse Niinuun 044 554 1555 tai Marita 040 7013398.

Vuh vuh! Tykkäämme kekseistä!

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä (eng. cookies) parantaakseen sivujen toimintaa sekä kerätäkseen kävijätilastoja. Osa verkkopalvelun toiminnoista ei ole käytössä, mikäli et salli evästeiden laatamista.

Vuh vuh! Tykkäämme kekseistä!

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä (eng. cookies) parantaakseen sivujen toimintaa sekä kerätäkseen kävijätilastoja. Osa verkkopalvelun toiminnoista ei ole käytössä, mikäli et salli evästeiden laatamista.

Evästeasetukset tallennettu